Investera i fastighet

Nu är väl inte investering mitt expertisområde, men jag har en summa på banken nu som jag skulle vilja använda på ett härligt sätt, samtidigt som jag faktiskt investerar i något rejält. Jag tänker då direkt fastigheter, men jag bor redan i ett hem jag trivs i så tanken går direkt till sommarstuga. Nu gillar ju jag att resa under min semester och har väldigt lite till övers för svenska skogar och kalla kustorter. Jag vill ha sol och värme och vackra omgivningar. Spanien har jag alltid trivts fantastiskt bra i. Ska man köpa sig ett sommarhus där?

Mallorca

Jag har bollat idén med en nära vän och han tycker att det låter som ett vattentätt koncept. Området – Mallis för att vara exakt – jag kollat mest på expanderar och intresset växer. Skulle jag tröttna på min fastighet längre fram så kan jag förmodligen sälja av den och tjäna en hacka. Det är ju hela investeringspoängen här.

Fantastiskt snygga fastigheter

Jag har kollat på en del hus på Mallorca och fastnat för en mäklare som känns riktigt seriös. Dessutom förmedlar de en del riktigt snygga fastigheter. Jag är så sugen! Jag skulle älska att ha ett hus på Mallorca, som jag kan åka till när livet känns lite trist här på hemmaplan och med mitt jobb som frilansare så har jag inget som binder mig här.

Jag tycker att det låter som en vattentät plan och ska diskutera saken med en investerare innan jag tar det sista steget och slår till.